Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Kendall Jenner toont ‘geheime’ tattoo op gezicht!

Wow: Kendall Jenner toont ‘geheime’ tattoo op gezicht!

Wow: Kendall Jenner toont ‘geheime’ tattoo op gezicht!

Realityster en toonaangevend model Kendall Jenner staat bekend als de classy dame met feilloos gevoel voor stijl en glanzende lokken. Rebels zou je haar niet snel noemen, maar nu blijkt dat de brunette toch een flinke tomboy is. Want Kendall onthult dat ze al langere tijd een tattoo op haar gezicht (!!!) heeft! 

Verborgen tattoo
En dat is ons dus allemaal ontgaan. We wisten al dat het halfzusje van de Kardashian sisters een paar subtiele tats had, waaronder een wit stipje op haar hand en een gebroken hartje dat matcht met het inktwerkje van model bestie Haley Baldwin. Maar een tatoeage op haar gezicht hebben we nooit eerder gespot. Minds are blown!

Meow
Is deze ‘verborgen tattoo’ van Kendall jou wel eens opgevallen? Nee? Dat is eigenlijk ook niet zo raar, want de tattoo is niet zomaar zichtbaar. Kendall Jenner heeft namelijk een klein kunstwerkje aan de binnenkant van haar onderlip laten zetten. De woorden ‘meow‘ staan in sierlijke letters op haar onderlip getatoeëerd.

‘I want more’
Op haar website vertelt Kendall over haar liefde voor tats: “Even though Kim always says, “Don’t put a bumper sticker on a Bentley,” I really like tattoos. I definitely want more eventually, I just don’t know what I would get right now. I don’t have anything in mind. You’ll just have to wait and see!” vertelt het succesvolle model. We zijn erg benieuwd wat de volgende tattoo van Kendall zal zijn!

Bekijk hieronder de Instagramfoto van tatoeëerder Jon Boy, waarop de lip tattoo van Kendall goed te zien is! Wat vinden jullie ervan?

https://www.instagram.com/p/BK91ek0DjTT/?taken-by=jonboytattoo

Bron: Hello Giggles, Instagram, Kendallj.com.

Lees ook: