Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Zijn Katy Perry en Perrie Edwards een tweeling?

WOW: Zijn Katy Perry en Perrie Edwards een tweeling?

WOW: Zijn Katy Perry en Perrie Edwards een tweeling?

Het is altijd leuk om te horen te krijgen dat je op een bekende ster lijkt, maar er zijn ook celebrities die erg op elkaar lijken. Zo werd zangeres Katy Perry telkens vergeleken met actrice Zooey Deschanel, Jess uit ‘New Girl’, en de vergelijking is treffend. Tot nu, want de zangeres zou echter een tweeling kunnen zijn met een andere bekende zangeres.

Een fan van Perrie Edwards, ex-liefje van Zayn Malik en lid van de meidengroep ‘Little Mix’, zag gisteren plots de vergelijking tussen haar idool en zangeres Katy Perry. Ze plaatste de foto op Instagram en de hele wereld werd gek. Op de foto zien we de helft van Perrie Edwards’ gezicht en de helft van dat van Katy Perry en wat blijkt, de gezichten vloeien in elkaar over. Wat?! Hoe is dit mogelijk?!

En dat niet enkel wij in de war zijn over deze perfecte gelijkenis, tonen de reacties onder foto. ‘OMG, identieke tweeling‘, ‘Hoe kan dit?!!!‘ en ‘Oh nee, dit ga ik nooit uit mijn hoofd krijgen‘ zijn maar enkele verwarde boodschappen. Het duo heeft ook al de naam ‘Katty Perrie‘ gekregen en sommigen zijn ervan overtuigd dat de twee gescheiden zijn bij de geboorte. Dit is echter niet mogelijk aangezien Katy Perry geboren werd in 1984 en Perrie Edwards in 1993.

Lees ook: