Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Justin Bieber neemt intrek in joekel van kasteel!

Wow: Justin Bieber neemt intrek in joekel van kasteel!

Wow: Justin Bieber neemt intrek in joekel van kasteel!

Justin Bieber is in Schotland, voor de shows van zijn Purpose World Tour in Glasgow. Overnachten in een simpel hotel gaat de popster kennelijk nét wat te ver, want hij zijn slaapplek een tikkeltje fancier gemaakt. Bieber slaapt dan ook in een heus Schots kasteel op het platteland. Wowza!

Duizenden euro’s
Volgens The Mirror heeft de  22-jarige zanger een kasteel gehuurd met de deftige naam: ‘Kinross House’. Het indrukwekkende landhuis staat in Perthshire en kost het mindblowing bedrag van duizenden euro’s per nacht. Maar dat is nog niet alles, want het landhuis telt 14 slaapkamers én is voorzien van personeel. Aangezien het terrein zo groot is, rijdt de pop-idool naar verluidt rond op een golfkarretje.

Selfie
Dat de ‘Sorry’-zanger zich prima op zijn gemak voelt op het Schotse platteland, blijkt uit een actie die hij uithaalde bij zijn fans. Justin rende vrijdagavond in niets minder dan een onderbroek naar buiten, om aldaar met zijn wachtende fans een selfie te nemen. Na Schotland zal Justin Bieber zijn Purpose World Tour vervolgen naar Ierland, Oostenrijk, Kroatië, Polen, Duitsland, Italië en Spanje aan.

Bron: Telegraaf

Lees ook: