Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Jim Bakkum heeft een super knappe broer!

Wow: Jim Bakkum heeft een super knappe broer!

Wow: Jim Bakkum heeft een super knappe broer!

Hij werd bekend door zijn deelname aan de allereerste editie van talentenjacht Idols, en veroverde destijds het hart van iedere vrouwelijke kijker: Jim Bakkum. Nog altijd doet de 29-jarige zanger en musicalster het goed bij vrouwelijke fans, al is hij al wel getrouwd én vader. Maar niet getreurd, want Jim blijkt een hele knappe broer te hebben, die als twee druppels water op hem lijkt!

Zangtalenten
De broer in kwestie heet Danny Bakkum, en heeft net als zijn broertje ook nog eens een groot zangtalent. Vroeger zongen de twee knappe broers samen in hun eigen band The Kids en traden daarmee ook op. Maar daarna stapte Jim over op musicals, acteren en televisiepresentatie. Gelukkig weerhield dit Danny niet van het doorgaan met zingen, want via Facebook deelt hij nog regelmatig foto’s van zijn optredens.

Trotse oom
De broers Bakkum kunnen het heel goed met elkaar vinden, en gaan dan ook vaak samen op pad. Danny is een trotse oom voor de kinderen van Jim, en neemt zijn neefje Lux (3) en nichtje Posy (1) dan ook vaak mee voor een dagje uit. Danny en Jim deden samen ook mee aan het SBS6-programma Mudmasters VIP’s, maar mocht je dat ontgaan zijn: hier wat foto’s van de knappe broer! Where have you been al our lives?!

Bron: Grazia, Instagram

Lees ook: