Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Jennifer Lawrence bezocht kinderziekenhuis op kerstavond

WOW: Jennifer Lawrence bezocht kinderziekenhuis op kerstavond

WOW: Jennifer Lawrence bezocht kinderziekenhuis op kerstavond

Kerstmis is een tijd van geven en dat heeft Jennifer Lawrence heel goed begrepen. De actrice bracht op kerstavond een bezoekje aan het Norton kinderziekenhuis in Louisville om de kinderen een hart onder de riem te steken. Een traditie waar Jennifer al sinds 2013 aan vasthoudt. 

Jennifer Lawrence was ook dit jaar op kerstavond aanwezig in het Norton kinderziekenhuis in Louisville. De ‘Passengers’-actrice startte deze traditie in 2013 en is er sindsdien elk jaar te vinden voor een knuffel en een babbel met het personeel en de patiënten. En hoewel Jennifer haar bezoek nooit van tevoren aankondigt, verschenen er zaterdagavond toch enkele foto’s op sociale media.

Een gulle gift

De actrice was zaterdagavond dus opnieuw aanwezig in het ziekenhuis, maar in februari van dit jaar bracht ze ook al een bezoekje aan de kinderen. Niet enkel voor een knuffel of handtekening, maar ze schonk ook nog eens 2 miljoen dollar. “Mijn familie en ik hebben tijdens onze bezoekjes zoveel geweldige kinderen ontmoet. Hun kracht en moed inspireren ons”, zei ze toen.

Lees ook: