Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Jamie Saunders beledigt en bedreigt broer Dean

WOW: Jamie Saunders beledigt en bedreigt broer Dean

WOW: Jamie Saunders beledigt en bedreigt broer Dean

Zanger Jamie Saunders heeft flink uitgehaald naar zijn broer Dean, die enkele jaren ouders is dan hij. Op Facebook deelde de zanger een video, waarin hij harde opmerkingen maakt over Dean. ‘Je bent gewoon een pannenkoek!’

Egocentrisch
In de video begint Jamie nog op een positieve toon en spreekt hij een aantal aardige woorden over de feestdagen. Hij wenst alle kijkers en zijn fans nog een fijne kerst, maar al gauw verandert de kerstwens in een flinke tirade over zijn bloedeigen broer. Hij noemt Dean onder meer een ‘hond’, een ‘sadist’, ‘egocentrisch’ en zegt hij dat er een ‘hele grote bom gaat ontploffen’.

Geen grapjes
Maar dat is slechts het begin, want wanneer Jamie op dreef is vliegt de ene na de andere beschuldiging Dean om de oren. Hij krijgt er flink van langs door zijn jongere broertje, die hem beschuldigt van het oplichten van allerlei mensen, waaronder zijn eigen familie. “Met mij speel je geen grapjes, vriend. Dit is de laatste keer dat je mij onder een bus gooit.”

Merry Christmas
Hij besluit de video met een boodschap aan Dean: “Aan mijn deur komen. Eigen bloed en vlees. En die komt hard aan, vriend. Ik heb je wat voorgesteld, kom je woorden na. Kijk mij in mijn ogen aan, denk je dat ik een grapje maak? Merry Christmas, you filthy animal.”

Bekijk de video hieronder. Oei…

Bron: Telegraaf, Facebook

Lees ook: