Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: het halloweenkostuum van Heidi Klum moet je gezien hebben

WOW: het halloweenkostuum van Heidi Klum moet je gezien hebben

WOW: het halloweenkostuum van Heidi Klum moet je gezien hebben

Heidi Klum is haar fans al maanden aan het plagen, maar gisterenavond was het ein-de-lijk zover. Op haar jaarlijkse halloweenfeestje heeft het Duitste topmodel haar kostuum voor iedereen onthuld. Alleen moesten we heel even kijken wie de echte Heidi was…

Queen of Halloween
Heidi Klum staat bekend als the Queen of Halloween en iedereen was dan ook razend benieuwd naar haar outfit. Een tijdje geleden had ze al een sneak peek op haar Instagramaccount gezet. Het Duitse topmodel had een paar hoge laarzen en een korte playsuit aan. Iedereen dacht dat ze zich ging verkleden als Beyoncé of Kim Kardashian, maar Heidi wist iedereen te verrassen.

Trick or treat
In een interview met Vanity Fair heeft het topmodel gezegd dat haar feestje een Duits thema zou hebben. ‘Mijn kostuum zal uit Duitsland komen’, zei Heidi. Na het zien van haar outfit bleek dit een duidelijke hint te zijn.

Zichzelf
Gisterenavond heeft ze haar halloween kostuum eindelijk onthuld. Heidi was verkleed als… zichzelf, maar had wel vijf exacte kopieën met zich mee. Samen met haar klonen heeft ze uren in de make-upstoel gezeten, maar het resultaat is niet helemaal wat de fans verwacht hadden.

Lees ook: