Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Gordon wel héél openhartig over aantal bedpartners

Wow: Gordon wel héél openhartig over aantal bedpartners

Wow: Gordon wel héél openhartig  over aantal bedpartners

In het tweede seizoen van het BNN-programma Sophie in de kreukels, bezoekt presentatrice Sophie Hilbrand zanger en televisiemaker Gordon. Het gesprek gaat over cosmetische ingrepen bij mannen, maar al gauw draait het interview om iets wat Gordon veel belangrijker vindt: mannen op zich. De grappenmaker onthult tussen neus en lippen door zelfs zijn aantal bedpartners. En dat zijn er – euh – best veel!

Mannen en het schoonheidsideaal
Bij de eerste aflevering van Sophie in de kreukels staan mannen en hun uiterlijk centraal . Voor het spraakmakende BNN-programma interviewt Sophie dan ook allerlei mannelijke collega’s, om zo inzicht te krijgen in hun manier van dealen met het huidige schoonheidsideaal.

Onenightstand
Sophie vraagt aan Gordon of hij het anno 2016 moeilijker vindt om homo’s van hetero’s te onderscheiden, doordat mannen steeds meer met hun uiterlijk bezig zijn. En dat blijkt inderdaad waar te zijn. Gordon vertelt: ‘Het merendeel van de mannen waar ik een onenightstand mee heb gehad, zegt hetero te zijn!’

Duizend
En dan is het bruggetje voor Sophie natuurlijk snel gemaakt. Ze vraagt dan ook gelijk hoeveel bedpartners Gordon ongeveer gehad heeft. Ze doet een gokje, door tweehonderd mannen te opperen. Wanneer Gordon stil blijft, zegt de BNN-presentatrice lachend ‘duizend?’. En daarop antwoord Gordon: ‘Dat komt wel veel dichter in de buurt, ja! Als je ze naast elkaar ligt, is het van hier tot Wit-Rusland en weer terug!’

Gordon doet – zoals we van hem gewend zijn – veel meer openhartige uitspraken tijdens het interview. Het hele fragment kun je hier bekijken.

Lees ook: