Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Gordon doet bizarre onthulling

WOW: Gordon doet bizarre onthulling

WOW: Gordon doet bizarre onthulling

Zanger en presentator Gordon gaf onlangs zijn állerlaatste optreden, waarmee hij zijn zangcarrière van 25 jaar in stijl afsloot. Maar uit de spotlights verdwijnen zal hij niet gauw. In een interview aan JFK doet de grappenmaker dan ook een bizarre openbaring over zijn leven.

Overdosis
De 48-jarige Gordon, die programma’s maakte als Geer en Goor en Hotter Than My Daughter, vertelt aan het mannenblad JFK dat zijn suikerziekte ervoor gezorgd heeft dat hij nog leeft. “Ik denk weleens: het heeft zo moeten zijn. Als ik dat niet had gehad, hadden ze me waarschijnlijk ergens in een hotelkamer gevonden met een overdosis”, aldus de zanger. “Het heeft me enorm geremd in alles. Tot hier en niet verder.”

Eenzaam
Eerder kwamen er ook al allerlei details over het leven van de Gordon boven tafel. Naar aanleiding van het beëindigen van zijn muziekcarrière, werd er op RTL4 een tweedelige documentaire over Gordon uitgezonden. Hier sprak hij openhartig over zijn drugsgebruik. “Als ik gebruikte, was ik minder eenzaam. Daar ging het mij vooral om. Ik had het ook nodig om even die spanningsboog te doorbreken. De ene doet dat met yoga, ik doe het met een borrel en een snuif.”

Bron: Grazia, JFK, RTL

Lees ook: