Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Glee-actrice naakt op cover van Women’s Health magazine

WOW: Glee-actrice naakt op cover van Women’s Health magazine

Celebs
WOW: Glee-actrice naakt op cover van Women’s Health magazine

Het septembernummer van het Britse Women’s Health magazine staat ieder jaar in het teken van het naakte lichaam. Zo zetten ze telkens een bekende artiest in haar blootje op de cover. Vorig jaar toonde model Chrissy Teigen haar ontblote achterwerk, en dit jaar is het de beurt aan Glee-actrice Lea Michele.

De 29-jarige actrice poseert vol overtuiging en met een brede glimlach op de cover van het naaktnummer. Ze voelt zich naar eigen zeggen dan ook goed in haar vel zitten, zowel mentaal als fysiek. Ze gaat dagelijks fietsen en kiest voor sporten die haar mentaal gelukkig maken. Maar net zoals iedereen, heeft ook Lea soms last van een slechte dag. Haar oplossing? Macaroni and cheese, een glas rode wijn en reality television.

Naast het sportieve lichaam van Michele zijn het toch vooral haar kleine tattoo’s die de aandacht trekken. Na de dood van haar liefje Cory Monteith vereeuwigde ze hem namelijk enkele keren op haar lichaam. Zo staan de laatste woorden die ze uitwisselden ‘I love you more. If you say so…’ gegraveerd onder haar borst en het nummer ‘5’ op haar ribben. De fotoshoot toont nu ook een nieuwe tattoo op de bil van de actrice, namelijk de naam Finn, het personage van jeugdliefde Monteith.

De Amerikaanse actrice geeft ook enkele tips mee om gelukkiger te zijn. Zo vindt ze dat vrouwen trotser moeten zijn op wat ze bereikt hebben en dat ze dit gevoel met anderen moeten delen.

💕

Een foto die is geplaatst door Lea Michele (@msleamichele) op

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee