Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Gigi Hadid overweegt carrièreswitch!

Wow: Gigi Hadid overweegt carrièreswitch!

Wow: Gigi Hadid overweegt carrièreswitch!

Topmodel Gigi Hadid sleept de ene indrukwekkende modellenklus na de andere binnen, en heeft dan ook al een indrukwekkend CV. Toch overweegt de blondine om een andere richting op te gaan op werkgebied…

Acteren
De 21-jarige Gigi vertelt in een interview met het  Amerikaanse tijdschrift Allure dat ze graag in een film zou willen spelen. Toch zou ze niet zomaar iedere rol willen vertolken. De blondine werd al meerdere malen benaderd voor een acteerklus, maar dit ging dan telkens om de rol van ‘het domme model’. En daar staat Gigi niet op te wachten. “Ik denk dat ik in mijn leven maar één of twee films zou maken, dan wil ik wel dat ze goed zijn.”

Ziekte
In het interview doet de succesvolle Gigi ook een boekje open over de ziekte van haar moeder Yolanda. Zij was vroeger ook model en is sinds een aantal jaren gediagnostiseerd met de ziekte van Lyme. Dit is voor Gigi een erg emotioneel onderwerp, blijkt uit het interview: “Ze kon soms niet naar mijn volleybalwedstrijden komen omdat het licht en geluid te veel voor haar waren.” Ondanks dat omschrijft Gigi haar moeder als een echte ‘power mom‘.

Bekijk hieronder de cover van Allure, waarop Gigi prijkt. Het model plaatste trots een foto van het magazine op Instagram.

 

Bron: RTL, Allure

Lees ook: