Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: de fashionshow van Kanye West ligt onder vuur!

Wow: de fashionshow van Kanye West ligt onder vuur!

Wow: de fashionshow van Kanye West ligt onder vuur!

New York Fashion Week is in volle gang. Rapper en modeontwerper Kanye West presenteerde tijdens het mode-evenement zijn Yeezy season 4-collectie op het Manhattan Roosevelt IslandNet als vorig jaar was zijn show the talk of the town, maar dit keer niet op positieve wijze.

Overtreffende trap
Na de indrukwekkende show begin dit jaar in Madison Square Garden, waar de rapper zijn fashionshow combineerde met de presentatie van zijn nieuwe album ‘The Life Of Pablo’, ontving de rapper de ene lovende review na de andere. Het leek dan ook moeilijk om dit te overtreffen, maar Kanye zou Kanye niet zijn als hij ook ditmaal groots uit zou pakken.

Totale chaos
De 39-jarige celeb presenteerde zijn vierde collectie op het Manhatten Roosevelt Island. Dit gebeurde in het bijzijn van wifey Kim Kardashian, haar zusje Kylie Jenner – compleet met nieuwe blonde look – en haar lover Tyga, Kendall Jenner, Winnie Harlow en Pharrell Williams. De start van de show liep ontzettend uit, maar dat was niet het enige wat misging. Want het event mondde uit in totale chaos.

Fiasco
Er waren ook ditmaal 500 modellen die zijn kledingstukken showden. Onder andere Sophia Richie en Chanel Iman liepen mee, maar al gauw veranderde de show van fashionably in een fiasco. Niet alleen braken er hakken af, ook namen een paar modellen zomaar de benen tijdens de show vanwege de enorme hitte. De temperatuur was zo hoog in het park, dat meerdere modellen flauwvielen. Toeschouwers schoten de meiden te hulp, en het totaalbeeld van de show werd daarna zo chaotisch dat het in elk geval niet meer modieus te noemen was.

Natuurlijk sloeg social media gelijk op hol, en werd er flink op los getwitterd over de chaos bij de show van Kanye West. Bekijk hieronder een aantal reacties.

https://twitter.com/stellabugbee/status/773619570057830400

https://twitter.com/stellabugbee/status/773620487872245761

Bron: Grazia, Instagram, Twitter.