Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Chantal Janzen gesprek van de dag in Amerika!

Wow: Chantal Janzen gesprek van de dag in Amerika!

Wow: Chantal Janzen gesprek van de dag in Amerika!

Chantal Janzen is een alleskunner die hard aan de weg timmert als presentatrice, actrice en musicalster. De blondine was al succesvol in Duitsland, maar nu blijkt ze ook the talk of the town in Amerika te zijn!

Kickboksen
De 35-jarige presentatrice was in New Jersey om haar favoriete kickbokser Rico Verhoeven aan te moedigen bij het gevecht om de wereldtitel zwaargewicht. Voor de vijfde keer op rij behaalde Rico een medaille, en dat was voor Chantal hét moment om de ring in te stappen en hem te feliciteren.

Live-televisie
Dit gebeurde allemaal terwijl er meerdere camera’s draaide, en zo haalde Chantal plotseling de live-televisie in Amerika. De grap was, dat de Amerikaanse sportpresentator Chantal aanzag voor heel iemand anders. ‘Rico viert zijn overwinning in de ring met zijn vrouw Jackie,’ kondigde de presentator op live-televisie aan.

Foutje, bedankt!
Op Instagram deelde Chantal een videofragment van haar one minute of fame op Amerikaanse televisie. Ze kan er wel om lachen, want ze schrijft: ‘Ik was op American television. Maar niet als mezelf, maar als Jackie. Zelfs Amerikaanse presentatoren maken foutjes!’ Bekijk de video hieronder.

Bron: Grazia, Instagram.

Lees ook: