Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow! Black Eyed Peas eert slachtoffers met nieuwe versie ‘Where Is The Love’

Wow! Black Eyed Peas eert slachtoffers met nieuwe versie ‘Where Is The Love’

Wow! Black Eyed Peas eert slachtoffers met nieuwe versie ‘Where Is The Love’

Dertien jaar na de release van hun wereldhit ‘Where Is The Love’, komen de Black Eyed Peas terug samen voor een remake van het lied. En dat doen ze niet alleen, ze krijgen namelijk de hulp van meerdere pop- en filmsterren.

Volgens Will.i.am kwam de remake er op de vraag van vele fans. De BEP-zanger kreeg tijdens de aanslagen in oa. Parijs, Brussel en Orlando tonnen berichten van fans die hem vertelden dat het lied hen moed en troost gaf. Het internet werd dan ook overspoeld met de vraag ‘Where is the love?’ waarop de muzikant met het idee van de remake kwam. Hij nam contact op met de overige leden van de Black Eyed Peas en schakelde nog andere muzikanten in voor het maken van een compleet vernieuwde versie. Zo zijn Justin Timberlake, Jessie J, A$AP Rocky, Puff Daddy, Mary J. Blige en Usher te horen op de nieuwe plaat. Naast zangers/zangeressen zijn er ook enkele filmsterren te zien in de nieuwe videoclip zoals Kendal Jenner, Wilmer Valderrama, Shailene Woodley en Vanessa Hudgens.

In de videoclip worden de gezichten van de bekende sterren afgewisseld met hartverscheurende beelden van de vluchtelingencrisis en de Black Lives Matter Movement.

Lees ook: