Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Bella Hadid onherkenbaar in nieuwste fotoshoot

WOW: Bella Hadid onherkenbaar in nieuwste fotoshoot

WOW: Bella Hadid onherkenbaar in nieuwste fotoshoot

Vorige week stond ze nog op de catwalk van de Victoria’s Secret Fashionshow in Parijs, en nu staat de 20-jarige Bella Hadid al op de nieuwste cover van PAPER Magazine. Nadat de jongste telg van de Hadid-familie maandagavond haar grote zus Gigi moest laten voorgaan bij de verkiezing van ‘Model Of The Year’, kiest ze nu voor een extreem nieuwe look tijdens haar nieuwste fotoshoot.

Het cliché zegt dat een vrouw haar coupe verandert als ze klaar is voor een nieuwe stap in haar leven, en dat is dan ook exact wat Bella Hadid van plan is. Nadat haar relatie met Abel van The Weeknd enkele weken geleden op de klippen liep, en ze tegen haar oudere zus verloor in de strijd om de titel van ‘Model Of The Year’, heeft het topmodel haar bruine lokken verruilt voor een platinablonde coupe.

Less is more

Het gouden spreekwoord ‘less is more‘ is niet toepasselijk in deze situatie want de blondine poseert met dramatische make-up en opvallende kleding. Een look die we niet van haar gewend zijn. Bella liet zich dan ook een keer van een hele andere kant zien voor de wintereditie van PAPER Magazine, en toont zelfs haar blote borst inclusief tepelpiercing aan de wereld. In het bijhorende interview vertelt de blondine over haar voorbereiding voor de Victoria’s Secret Fashion en hoe ze vorig jaar ook al wilde schitteren in de prachtige lingerie. “Ik had vorig jaar al gesolliciteerd voor een plaatsje in het team, maar ik denk dat alles gebeurt voor een specifieke reden.”

@karlie.floss @papermagazine

Een foto die is geplaatst door Bella Hadid (@bellahadid) op

Copyright: PAPER Magazine

Lees ook: