Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Angela Schijf onthult ware reden rechtszaak theatervoorstelling

Wow: Angela Schijf onthult ware reden rechtszaak theatervoorstelling

Wow: Angela Schijf onthult ware reden rechtszaak theatervoorstelling

Actrice Angela Schijf en haar man staan samen op het toneel in de voorstelling Kreutzersonate. Het stel moest ineens op zoek naar andere muzikanten wegens een ‘onhoudbare situatie’. Nu blijkt dat dit gaat over gevoelens van een van de tegenspelers. “Hij was verliefd op mij!”

Juridische stappen
Dit vertelt de 37-jarige actrice aan tafel bij RTL Late Night. Omdat een van de tegenspelers gevoelens kreeg voor Angela, moesten de theatermakers op zoek naar andere muzikanten voor de show. Muzikanten Jolente De Maeyer en Nikolaas Kende waren het hier niet mee eens en stapten naar de rechter. Het besluit? Na dit jaar mag de voorstelling niet meer worden vertoond.

Iets heel gevoeligs
Angela zegt in Late Night het volgende over de situatie: “We stonden met twee koppels op het toneel en dat was niet fijn. Je staat met je ziel open als je speelt en dat is iets heel gevoeligs. Je moet daarvoor echt op één lijn zitten en dat zaten we niet meer. Dus zijn we naar Nederland gegaan en hebben we het met nieuwe muzikanten gedaan.”

Carrière
Angela Schijf is onder andere bekend van haar rol in de politieserie Flikken Maastricht. Daarnaast speelde ze rollen in Oppassen, GTST en Van God Los. Ze woont met haar Vlaamse man Tom Van Landuyt en hun drie dochters in België.

Bekijk hieronder het fragement uit de uitzending van RTL Late Night.

Bron: RTL Boulevard, RTL Late Night

Lees ook: