Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow! André Hazes Junior geeft zijn vriendin een enorm kerstcadeau

Wow! André Hazes Junior geeft zijn vriendin een enorm kerstcadeau

Wow! André Hazes Junior geeft zijn vriendin een enorm kerstcadeau

Als je jarig bent tijdens de feestdagen, zijn er twee mogelijkheden: of je verjaardag en de kerstdagen worden als één gezien en je krijgt minder cadeaus, of er wordt flink uitgepakt. Dat laatste overkwam Monique, de vriendin van André Hazes Junior.

Zij is vandaag 39 jaar geworden en om dat te vieren besloot André de moeder van zijn pasgeboren zoontje eens flink in de watten te leggen met een auto – een koperkleurige Range Rover. Monique is totaal verrast en schiet onmiddellijk vol bij het zien van de enorme wagen, zo blijft uit de foto’s op André’s Instagrampagina.

“Lekker keihard wijf”

Bij de post schrijft hij onder andere: “Ik ben je dankbaar voor je liefde, voor mij en voor onze kinderen. Voor je keiharde werkzaamheden voor mij. En deze gedachtes, zetten mij aan het denken. De mix van, lekker keihard wijf en de veiligheid van onze zoon, heb ik je dit kado mogen geven.”

Bij een andere foto van Monique schrijft André: “De liefde van mijn leven is jarig! Ik wil de rest van mijn leven met jou delen. Mijn rots in de branding! Forever?!❤️”

De liefde van mijn leven is jarig! Ik wil de rest van mijn leven met jou delen. Mijn rots in de branding! Forever?!❤️

A photo posted by Andre Hazes (@andre_hazes_official) on

Lees ook: