Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW! Amy Schumer koopt familieboerderij terug voor vader met MS

WOW! Amy Schumer koopt familieboerderij terug voor vader met MS

WOW! Amy Schumer koopt familieboerderij terug voor vader met MS

Amy Schumer staat bekend om haar grappen en sterke uitspraken, maar de comédienne heeft nu laten zien dat ze eigenlijk ook maar een klein hartje heeft als het aankomt op haar familie. De 35-jarige actrice deelde gisteren op Instagram dat ze de familieboerderij waar ze als kind is opgegroeid heeft terug gekocht voor haar vader, nadat hij die moest verkopen door een ernstige spierziekte. 

Toen Amy Schumer amper twaalf jaar was, werd er bij haar vader de spierziekte multiple sclerose vastgesteld. Hierdoor kon de man niet meer werken en ging haar familie financieel ten onder. De boerderij waar Schumer haar jeugd doorbracht moest iets daarna verkocht worden. “We verloren de boerderij toen we al onze bezittingen verloren”, schrijft de actrice daarover op Instagram. “Maar vandaag kon ik mijn vaders boerderij terugkopen.”

Facetime

In het filmpje op Instagram is te zien hoe de actrice als jong meisje door de maïsvelden wandelt en conversaties voert met haar vader. Hiernaast plaatste ze ook een foto van het Facetime-gesprek waarin ze haar vader vertelde dat ze hun boerderij heeft teruggekocht.

Dat Amy Schumer het soms moeilijk had met de diagnose van haar vader, vertelde ze vorig jaar al in een interview met CBS Sunday. “Het bepaalt hoe je naar mensen kijkt”, zei de comédienne. “Ik ontmoet iemand en ik denk: “ja, ik heb die persoon graag, maar graag genoeg om hem te duwen in een rolstoel? Graag genoeg om hem mij te laten duwen? Zou ik hem mijn stoma laten verversen?” Het verandert je perspectief.”

Today I bought my father’s farm back.

Een foto die door amyschumer is geplaatst op

Lees ook: