Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: 12-jarige Grace VanderWaal wint ‘America’s Got Talent’

Wow: 12-jarige Grace VanderWaal wint ‘America’s Got Talent’

Wow: 12-jarige Grace VanderWaal wint ‘America’s Got Talent’

De half-Nederlandse Grace VanderWaal heeft gisterenavond de finale van ‘America’s Got Talent’ gewonnen. De 12-jarige Grace, die eerder al werd vergeleken met Taylor Swift, overtuigde de jury met een zelfgeschreven liedje dat ging over pesten.

Al sinds haar auditie, waarbij ze via de gouden buzzer onmiddellijk naar de liveshows werd gestuurd, was Grace een van de topfavorieten. Het 12-jarige meisje ontroerde vanaf dag 1 de jury en het publiek met haar zelfgeschreven liedjes die ze speelde op een kleine ukelele. Simon Cowell noemde haar eerder al de nieuwe Taylor Swift en jurylid Howie Mandel omschreef kleine Grace als een wonderkind.

Gisteravond ontroerde de zangeres het publiek met het zelfgeschreven nummer ‘Clay’, waarin ze de pestkoppen op school aanspreekt. Zo doen hun woorden haar geen pijn en zal ze zichzelf hierdoor niet veranderen, want ze is niet kneedbaar zoals klei. Aan het einde van haar optreden kreeg de half-Nederlandse een staande ovatie van de jury en het publiek.

Grace woont momenteel in New York met haar Amerikaanse moeder, Nederlandse vader, zus Olivia en broer Jakob. Haar eerste optreden na haar overwinning staat ook al ingepland. Zo zal ze op 27, 28 en 29 oktober in het Planet Hollywood Resort & Casino in Las Vegas te zien zijn. Ook The Clairvoyants, het duo dat tweede werd, zal in Las Vegas te zien zijn.

Lees ook:

Bron: RTL