Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Winston maakt klapper tijdens fietstocht met zoontje (én filmt de val)

Winston maakt klapper tijdens fietstocht met zoontje (én filmt de val)

Celebs
Winston maakt klapper tijdens fietstocht met zoontje (én filmt de val)

Winston Gerschtanowitz is vanmiddag goed weggekomen nadat hij hard onderuit ging met zijn fiets. De presentator kon zonder verwondingen weer opstaan, maar de schrik zat er goed in. “Gelukkig niets gebroken, maar het scheelde niet veel”, schrijft Winston op Instagram bij een filmpje van het ongeluk.

Lees ook
ZIEN: De leukste momenten van Winston Gerschtanowitz bij RTL Boulevard

Daar lig je dan…
De SBS-presentator was samen met één van zijn zoontjes aan het fietsen door een bosrijke omgeving toen deze plotseling stopte. Winston, die net aan het filmen was, kneep vervolgens de verkeerde rem in. “Hint: als je met één hand fietst, doe dat dan met je hand op de rem van de achterband in plaats van voor! #salto #lomp”, luidt het bijschrift bij de video.

Papa is boos
Op de beelden is te horen dat Winston’s zoontje verschrikt ‘papa’ roept, waarna de presentator het ventje – waarschijnlijk van de schrik – een flinke uitbrander geeft. “What the fuck, man? Hoezo ga jij gewoon in één keer stoppen?”

Even lachen
Winstons vrouw Renate kan er wel om lachen. “Ik repost dit even. De jongens gingen even fietsen”, aldus de presentatrice.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem dan nu een abonnement! Dankzij onze speciale lente-aanbieding scoor je maar liefst 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP.

Shoppen is altijd een goed idee