Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > William en Kate delen zoete gezinsvideo om fans te bedanken voor de felicitaties

William en Kate delen zoete gezinsvideo om fans te bedanken voor de felicitaties

William en Kate delen zoete gezinsvideo om fans te bedanken voor de felicitaties

Prins William en zijn Kate vierden donderdag hun tienjarig huwelijk. Ze ontvingen talloze felicitaties van over de hele wereld. Nu bedankt het echtpaar iedereen voor deze felicitaties en dat doen ze op een wel heel bijzondere manier. Op Instagram delen ze een zoete video van het hele gezin.

William en Kate delen gezinsvideo

Daarop is te zien hoe de hele familie een dag aan het strand spendeert en vooral de verliefde blikken tussen William en Kate zijn niet te missen. Ook is op te merken dat hun kroost al aardig groot is geworden. Vooral de kleine Louis begint steeds meer op zijn grote broer George te lijken.

De tekst gaat verder onder de video.

Huwelijk

De nu 38-jarige William en 39-jarige Catherine gaven elkaar op 29 april 2011 in het bijzijn van bijna tweeduizend gasten het jawoord in de Westminster Abbey in Londen. Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren van de partij. Het huwelijk werd door miljoenen mensen van over de hele wereld bekeken. De live-uitzending trok alleen al in het Verenigd Koninkrijk meer dan 25 miljoen kijkers.

Studie

William en Catherine leerden elkaar in 2001 kennen tijdens hun studie aan de universiteit van het Schotse St. Andrews. Catherine had destijds echter al een relatie. Deze strandde twee jaar later, waarna de vonk tussen haar en William oversloeg. In oktober 2010 ging de prins op zijn knieën tijdens een vakantie in Kenia.

Lees ook
Liefde spat ervan af: William en Kate vieren 10-jarig huwelijksjubileum met romantische, nieuwe foto’s

Kinderen

De prins en zijn vrouw hebben drie kinderen: de 7-jarige George, de 5-jarige Charlotte en de 3-jarige Louis.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP