Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Willeke Alberti heeft gestolen Televizier-Ring terug

Willeke Alberti heeft gestolen Televizier-Ring terug

Willeke Alberti heeft gestolen Televizier-Ring terug

Willeke Alberti heeft na een lange tijd haar kostbare Televizier-Ring terug. De prijs werd ruim een half jaar geleden gestolen uit het huis van de zangeres. Tijdens de uitzending van RTL Late Night gisteravond kreeg Willeke een nieuwe Ring uitgereikt door presentator Humberto Tan.

Grote verrassing
Voor de 71-jarige zangeres was dit een grote verrassing. Ze schoof het sieraad dan ook gelijk om haar vinger. ‘Elk nadeel heeft z’n voordeel,’ zo glunderde Willeke aan tafel bij Humberto Tan. ‘Deze zal ik zeer zeker dragen op de mooie momenten.’

Woninginbraak
In februari dit jaar werd Alberti slachtoffer van een heftige woninginbraak, waarbij niet alleen haar Televizier-Ring gestolen werd, maar ook haar Gouden Harp en allerlei andere sieraden en geld ontvreemd werden. Van Buma/Stemra kreeg de zangeres eerder al te horen dat ze een nieuwe Gouden Harp zou ontvangen, maar over de Televizier-Ring was er nog geen uitspraak gedaan.

De kleine waarheid
Willeke Alberti ontving de prestigieuze prijs in 1971 voor haar rol in de televisieserie De kleine waarheid. Ontwerpster Anneke Schat heeft nu een nieuwe Televizier-RIng voor de zangeres gemaakt, en het ontwerp is gebaseerd op ontwerp van kunstenaar Jaap de Vries.

Bron: RTL

Lees ook: