Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wilfred Genee maakt belangrijke keuze in zijn carrière: ‘Het is onvermijdeljk’

Wilfred Genee maakt belangrijke keuze in zijn carrière: ‘Het is onvermijdeljk’

Wilfred Genee maakt belangrijke keuze in zijn carrière: ‘Het is onvermijdeljk’

Vandaag maakte Wilfred Genee tijdens de uitzending van ‘Veronica Inside Ochtendshow’ bekend dat hij gaat stoppen. De drukbezette man maakt samen met Johan Derksen en Rene van der Gijp een avondprogramma. Dit valt naar eigen zeggen niet meer te combineren.

De radio-dj zegt in de uitzending van vanmorgen dat het ‘onvermijdelijk’ is dat hij gaat stoppen met de ochtendshow. Genee vind het vervelend en ontzettend jammer, maar zegt ook dat het echt niet meer te combineren is met zijn nieuwe talkshow.  De presentator bevestigd daarmee de komst van een nieuwe talkshow, die in 2022 gaat beginnen.

,,We waren net begonnen en er zat volgens mij nog veel meer in het vat. We hebben een hartstikke leuk team de afgelopen jaren”, zegt de radio dj in de ochtendshow. Ontzettend jammer want Wilfred Genee had het gevoel nog lang niet klaar te zijn bij de Veronica Inside Ochtendshow.

Wanneer de laatste ochtendshow van Genee zal zijn is nog niet duidelijk. Ook is zijn opvolger nog niet bekend. In januari 2019 startte de radio-dj zijn radioshow. De ochtendshow werd toen nog in de middag uitgezonden.

Lees ook
Chantal en Linda kunnen elkaar absoluut niet uitstaan: ‘Het is pijnlijk’

Genee heeft een drukbestaan, zelf zegt hij in een interview met AD ,,Het valt allemaal wel mee. Ik ben bovendien niet voor niets naar Talpa gegaan. Ik wilde juist meer doen, omdat ik vond dat ik bij RTL daar de kansen niet kreeg.”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ad.nl | Beeld: Brunopress