Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > “Ik wil een vrouw met hersenen!” Lil’ Kleine haalt uit naar ex-vriendin Monica Geuze

“Ik wil een vrouw met hersenen!” Lil’ Kleine haalt uit naar ex-vriendin Monica Geuze

“Ik wil een vrouw met hersenen!” Lil’ Kleine haalt uit naar ex-vriendin Monica Geuze

Een week geleden vertelden we jullie nog dat Monica Geuze en Lil’ Kleine een punt achter hun relatie hadden gezet, maar beide BN’ers zouden mogelijk het liefdesgeluk al bij iemand anders gevonden hebben. Zo gaf de vlogster pas nog toe dat ze aan het daten is met voetballer Lars Veldwijk, maar de rapper vindt de openheid van zijn ex-vriendin op sociale media minder leuk en dat liet hij keihard weten in een interview met Privé.

Lil’ Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, was niet erg tevreden met de manier waarop zijn ex-vriendin het einde van hun relatie heeft bekend gemaakt. Monica Geuze plaatste een week geleden een vlog online waarin ze vertelde wat er in hun privéleven is gebeurd en dat zint de rapper niet. In een interview met Privé had hij dan ook niet veel goeds te zeggen over de vlogster. “Ja je kan wel huilen een dag, twee dagen, maar niet drie dagen”, zei de rapper eerst nog voorzichtig.

Geen hersenen

Toen de interviewer vroeg wat Jorik dan wel in zijn toekomstige vrouw zoekt, was de boodschap heel duidelijk. “Ze moet VWO hebben gedaan en afgestudeerd zijn”, zei de rapper met een toon die het midden houdt tussen een sneer en een grap, aldus Privé. “Ik wil een vrouw met hersenen, en die had Monica niet.”

Zou zijn mogelijk nieuwe vriendin wel voldoen aan die eisen?

Lees ook: