Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wietze openhartig over breuk met Mattie: ‘Dagen ben ik de deur niet uit geweest’

Wietze openhartig over breuk met Mattie: ‘Dagen ben ik de deur niet uit geweest’

Celebs
Wietze openhartig over breuk met Mattie: ‘Dagen ben ik de deur niet uit geweest’

Exact twee jaar na de veelbesproken breuk tussen het radio-duo Mattie en Wietze staan 538-dj Wietze de Jager en Mattie Valk van Qmusic rechtstreeks tegenover elkaar geprogrammeerd. Aan De Telegraaf vertelt Wietze: “Niemand heeft nog ooit een poging gedaan hem en mij weer bij elkaar te krijgen. Het was iedereen wel duidelijk dat het klaar was.”

Wietze vervangt momenteel Frank Dane in de ochtenduren op Radio 538, waardoor hij nu een rechtstreekse concurrent is van zijn voormalig radiomaatje. Wietze: “Het was een bewogen tijd, een soort grijs gebied in mijn geheugen. Dagen ben ik de deur niet uit geweest. Maar toch merkte ik snel genoeg dat alles ook wel weer nieuwe kansen bood.”

Televisie

Wietze ging na zijn vertrek bij Qmusic aan de slag bij SBS6 en NET5 en keerde in maart vorig jaar terug op de radio. Dat hij een week lang Frank Dane mag vervangen noemt Wietze “een geweldig compliment en een teken dat ze vertrouwen in me hebben.”

Lees ook
Qmusic-collega Domien vertelt hoe de vork in de steel zit tussen Mattie en Marieke

Vertrouwen

Wietze bleef er na de breuk op vertrouwen dat die niet het einde van zijn carrière zou betekenen. “Als je vertrouwen in het algemeen een deuk oploopt, kan dat ook zijn weerslag krijgen op je zelfvertrouwen en dat moet je natuurlijk helemaal niet hebben, natuurlijk. Ik heb er altijd wel in geloofd dat er wat nieuws zou komen en dat is ook gebeurd.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee