Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ernstige twijfels na mysterieuze executie: is de laatste afvaller van ‘WIDM’ wel écht naar huis?

Ernstige twijfels na mysterieuze executie: is de laatste afvaller van ‘WIDM’ wel écht naar huis?

Celebs
Ernstige twijfels na mysterieuze executie: is de laatste afvaller van ‘WIDM’ wel écht naar huis?

Niet is wat het lijkt in WIDM, daar zijn we na twintig seizoenen wel achter. Veel fans denken dan ook dat de afvaller van afgelopen zaterdag nog niet écht weg is uit het Italiaanse Toscane. Ondanks het rode scherm dat we toch wel in beeld kregen. Wees gewaarschuwd: dit artikel bevat spoilers en doorlezen is dus op eigen risico.

Test en executie, nét effe anders

Afgelopen zaterdag zagen we dat de ‘executie’ er iets anders aan toe ging dan normaal. De kandidaten kregen zoals altijd één voor te zien of ze geslaagd waren voor de test, maar mochten elkaars uitslag deze keer niet afwachten. Eén voor één moesten ze na het zien van hun scherm hun spullen pakken en buiten in verschillende busje plaatsnemen.

Wie o wie?

Met nog drie kandidaten over – Patrick Martens, Horace Cohen en Ron Boszhard – kregen we plots geen live executie meer te zien, maar een soort herhaling van het moment. Daarbij zagen we alleen Ellie Lust, die al veilig in een busje zat, zich geschokt beseffen dat het Horace moest zijn die naar huis moest. Ook lijkt het erop dat de kandidaten die in één van de andere busjes zijn gestapt, geen idee hebben wie het programma heeft moeten verlaten.

Addertje

Maar Wie is de Mol? zou Wie is de Mol? niet zijn als er toch nog een addertje onder het gras zou zitten. Kan Horace volgende week terug in het spel worden gebracht? Of blijft zijn rode scherm echt definitief? Wie namelijk punten had ingezet op deze kandidaat in de app, is deze toch zeker wel kwijt. Plus: met minder afleveringen dan normaal is er eigenlijk weinig tijd voor executies zonder definitief vertrek.

Verdacht met een hoofdletter V

Toch denken de echte Molloten dat er nog wel íets gaat gebeuren. De busjes die alle drie een andere kant op rijden, de tekst ‘wordt vervolgd’ in beeld… Veel fans gokken ook nog op een 2.0-versie van Wij zijn niet in Kiev, vriend (fris je geheugen even op met onderstaand fragment).

Lees ook
Oeps: verklapt Nikkie de Jager met déze hint nu al de saboteur te zijn in ‘Wie is de Mol?’

Zó spannend

Hoe gaat het nu in hemelsnaam verder? En wie o wie is toch de saboteur? Wij tellen weer gespannen af naar zaterdag. Geduld is een schone zaak…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🤯 Wat gaat er volgende week gebeuren!? We tellen alweer af… #wieisdemol #widm

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Bron: VIVA | Beeld: AVRO-TROS

Shoppen is altijd een goed idee