Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Whoa! Bruno Mars doet ’t met Cardi B

Whoa! Bruno Mars doet ’t met Cardi B

Whoa! Bruno Mars doet ’t met Cardi B

‘Yeeezzz, het is alweer 2018 en de nineties zijn al zó lang geleden!’ Dat moet Bruno Mars, die twee jaar geleden zijn laatste album uitbracht, gedacht hebben toen hij besloot om vandaag een nieuwe single mét clip uit te brengen. Voor old time sake gooide hij er een feestelijk jaren-negentig-sausje overheen én nodigde hij vrouwelijke rapper Cardi B uit om een moppie met ‘m mee te zingen.

Lees ook:
ZIEN: de video bij single ‘That’s What I Like’ van Bruno Mars

Reeeemixxxxx
Nouja, écht nieuw is het nummer niet (het stond al op zijn album 24K Magic), maar dankzij de bijdrage van Cardi (25) krijgt het nummer Finesse een heerlijk nieuwe vibe. Bruno (32) bracht de remix van zijn nummer afgelopen nacht uit en gooide direct op social media de bijbehorende kleurrijke, in 4:3 geschoten (hoezo, breedbeeld?!) clip online.

Monsterhit
Bruno en Cardi werkten voor het nummer voor het eerst samen. Cardi scoorde afgelopen zomer in Amerika een monsterhit met Bodak Yellow, dat op de eerste plaats belandde van de Billboard Hot 100.

Fan van elkaar
In augustus vroeg een fan via Twitter aan Bruno Mars naar welke artiest hij op dat moment veel luisterde. “Cardi B”, was zijn antwoord. Dat kon Cardi, nieuwkomer in de muziekwereld, niet gelukkiger maken. “Dit is zo krankzinnig. Ik kan het niet geloven dat Bruno Mars me kent. Echt te gek!”, schreef ze destijds op Instagram bij een screenshot van de Twitter-conversatie tussen Bruno en de fan. Het wederzijdse enthousiasme heeft uiteindelijk geleid tot een samenwerking tussen de twee artiesten.