Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat?! Deze vijf dingen mag Kate Middleton nooit, never, jamais doen

Wat?! Deze vijf dingen mag Kate Middleton nooit, never, jamais doen

Wat?! Deze vijf dingen mag Kate Middleton nooit, never, jamais doen

Stiekem dromen we allemaal weleens van een leven à la Kate Middleton. Maar het doen en laten van een prinses is niet altijd rozengeur en maneschijn. Deze vijf dingen mag Kate bijvoorbeeld nooit meer doen. Nooit!

Lees ook: Deze oorbellen draagt Kate Middleton het liefst

Oesters eten
In een ver verleden werd het eten van de koninklijke familie altijd voorgeproefd en gecontroleerd. Gelukkig zijn die tijden voorbij, maar toch besteedt men nog veel aandacht aan de maaltijden van het Britse koningshuis. Zo mogen ze bijvoorbeeld nooit meer schaal- en schelpdieren eten, omdat de kans op een voedselvergiftiging groter is bij visgerechten. Dus als Kate een mosseltje of oester naar binnen wil smikkelen, zal ze dat in het geheim moeten doen. Moeilijke opdracht, als je het ons vraagt!

Stemmen
Je zal Kate Middleton nooit meer in een stemhokje zien, want de leden van de koninklijke familie moeten altijd neutraal blijven.

Werken
Kate mag al haar diploma’s in de papierversnipperaar steken, want een prinses mag nooit geld verdienen door werk te verrichten. Yep, het leven van een prinses is echt zwaar…

Monopoly spelen
Deze regel is echt te belachelijk voor woorden. Volgens de hertogin van York is Monopoly een barbaars spel en daarom mag de Britse koninklijke familie dit spelletje sinds 2008 niet meer spelen. Dag nostalgische spelletjesavonden.

Handtekeningen geven
Het heeft geen nut om bij Buckingham Palace te wachten voor een handtekening van Kate Middleton. De prinses mag namelijk alleen maar officiële documenten ondertekenen. Want wat als er iemand haar handtekening kopieert en daarna misbruikt?! Gelukkig zijn selfies wel toegestaan.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome