Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Betekent deze zet dat Wesley en Yolanthe een stap dichter bij hun scheiding zijn?

Betekent deze zet dat Wesley en Yolanthe een stap dichter bij hun scheiding zijn?

Celebs
Betekent deze zet dat Wesley en Yolanthe een stap dichter bij hun scheiding zijn?

Begin maart ontplofte er een bom in showbizzland: Wesley en Yolanthe zijn uit elkaar. Niet veel later gaf de voetballer aan het verknald te hebben en benadrukte de manager van Yo dat het niét om een officiële scheiding ging. Maar nu is er weer een snipper info naar buiten gekomen die een hoop vragen oproept. Want betekent de verkoop van hun restaurant dat de twee tóch een definitief punt achter hun huwelijk zetten?

Bronnen zouden aan Shownieuws bevestigd hebben dat het stel XaXa, hun horecagelegenheid op Ibiza, zou hebben verkocht. Xavier, de broer van Yolanthe, wil niet bevestigen of het bericht klopt, maar heeft wel laten weten “niets meer met het restaurant te maken te hebben”.

Lees ook
Proberen Yolanthe en Wesley hun huwelijk tóch nog te redden?

Wie o wie?

Welke koper XaXa heeft overgenomen, is nog niet bekend. Of de verkoop van het restaurant het startsein is van de verdeling van de complete Sneijder-Cabau inboedel blijft eveneens in het midden. Zowel Wesley als Yolanthe hebben zich na de bekendmaking van hun ‘breuk’ afzijdig gehouden van de media.

Gelukkig huwelijk

De twee stapten in 2010 in het huwelijksbootje in Italië, nabij Florence. en waren ruim tien jaar samen. Samen kregen ze in 2015 één kind, zoontje Xess Xava (3). Wesley en Yolanthe lieten afgelopen najaar nog weten druk bezig te zijn met de adoptie van een kindje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee