Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Weer even herenigd: Wesley Sneijder deelt zeldzame foto met zoontje Xess Xava

Weer even herenigd: Wesley Sneijder deelt zeldzame foto met zoontje Xess Xava

Weer even herenigd: Wesley Sneijder deelt zeldzame foto met zoontje Xess Xava

Wesley Sneijder (37) is herenigd met zijn zoon Xess Xava (5). Vader en zoon hebben zondag samen de EK-wedstrijd tussen Nederland en Tsjechië gekeken. Ondanks het teleurstellende verlies van Oranje, straalden Wesley en Xess van oor tot oor, zo is te zien op een zeldzame foto van de twee op Wesley’s Instagram.

Van Utrecht tot Los Angeles

Xess Xava woont grotendeels in Los Angeles met zijn moeder Yolanthe Cabau, terwijl Wesley in Utrecht woont. Daarom kan hij zijn vader minder vaak zien dan ze ongetwijfeld zouden willen. Het afgelopen jaar waren de bezoeken helemaal minimaal, vanwege de coronapandemie en de bijbehorende reisbeperkingen. Omdat Yolanthe nu in Nederland is voor filmopnames, kunnen vader en zoon elkaar weer éven veel zien.

Supporters

Wesley, die niet heel actief is op Instagram, deelt een lieve foto met Xess. Het jochie is gehuld in een oranje pak om het Nederlands elftal aan te moedigen. “Succes, ons Oranje”, schrijft de voormalig voetballer bij het kiekje. Helaas heeft Nederland verloren van Tsjechië, maar aan de supporters heeft het niet gelegen. De laatste foto met Xess Xava op Wesley’s Instagram is de beroemde “Ik heb het verknald”-post uit 2019.

Hoop op verzoening

Hoewel Wesley en Yolanthe al sinds 2019 uit elkaar zijn, hoopt Wesley nog altijd op een verzoening en een hereniging van zijn gezin, zo liet hij meermaals vallen sinds de breuk. De oud-voetballer trok in de media meermaals het boetekleed aan en deelde openhartig de fouten die hij maakt in zijn huwelijk. “Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje”, zei hij onlangs in het programma Villa Oranje.

Vertrouwen dat het goed komt

En het is meer dan hoop. Wesley vertrouwt er zelfs op Yolanthe ooit terug te winnen. Al weet hij wel: “Ik zal er hard voor moeten knokken.” Dat hard knokken voor een relatie wel degelijk kan lonen na een pijnlijke breuk, ontdekte Marco Borsato onlangs. Hij en zijn ex-vrouw Leontine zijn weer volop aan het daten.

Lees ook
Hoopt Yolanthe óók op een verzoening met Wesley? ‘Ik laat het gewoon op me af komen’

Nieuw leven

Na een sprookjeshuwelijk in 2010 gingen Wesley en Yolanthe na bijna tien jaar uit elkaar in 2019. Die scheiding heeft er flink ingehakt, vooral bij Yolanthe. Maar ook zij hoopt “voor altijd maatjes te kunnen blijven”. Om de media te ontlopen besloot Yolanthe om samen met zoontje Xess Xava haar koffers te pakken en naar Los Angeles te vertrekken. “Dus gingen Xess en ik naar LA, waar we weer de kleine dingen kunnen doen die voor andere mensen heel normaal zijn. Naar het park, het strand, de supermarkt. Ik kan daar met een knot in naar de speeltuin, lekker met Xess dollen, zonder na te denken of iemand daar iets van vindt. Niemand weet daar wie we zijn. Dat is vrijheid”, aldus Yolanthe in een eerder interview.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@wesleysneijder)

Bron: STORY | Beeld: ANP