Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Scoort Wesley na wangedrag tóch zijn ultieme (life)goal? ‘Hij en Yolanthe zijn weer aan het daten’

Scoort Wesley na wangedrag tóch zijn ultieme (life)goal? ‘Hij en Yolanthe zijn weer aan het daten’

Scoort Wesley na wangedrag tóch zijn ultieme (life)goal? ‘Hij en Yolanthe zijn weer aan het daten’

Dat Wesley Sneijder (36) ruim een jaar na de aankondiging van de breuk met Yolanthe Cabau (35) nog altijd hoopt op een gezinshereniging, benadrukte hij onlangs nog in zijn biografie. En het lijkt erop dat de voormalig profvoetballer het voor elkaar heeft gekregen: als we de laatste geruchten mogen geloven, zijn de twee weer aan het daten. 

Gezinshereniging Wesley en Yolanthe?

In zijn boek Sneijder blijkt dat Wesley heel goed weet wat hij wil als het aankomt op zijn gezin. “Yo is een optimist en ik ga honderd procent voor een positieve uitkomst. Het zal niet meer misgaan. Ik geloof daarin. Ik wil dat”, aldus de voetballer, in het door Kees Jansma geschreven boek dat onlangs verscheen. “Ik moet nog even uitzoeken hoe en wat, maar ik hoop dat we op een dag weer een gezin worden.”

Nooit officieel gescheiden

Het is inmiddels al zo’n anderhalf jaar geleden dat Wesley en Yolanthe aankondigden uit elkaar te gaan, maar tot een officiële scheiding is het nooit gekomen. Het gerucht ging eerder dat dit kwam doordat het Sneijder financieel gezien veel zou kosten; een roddel die hij absoluut niet kon waarderen. “Geld heeft er helemaal niets mee te maken. We hebben allebei onze zaakjes op orde. Yo heeft vaak de klappen van mijn zweep moeten opvangen en geleefd naar hoe ik dacht dat het het beste was. Zij en ik weten zelf heel goed hoe het zit en ik wil daarom ook niet verder in details treden, want het is al pijnlijk genoeg zo”, liet hij doorschemeren in zijn biografie. “Er is nog geen scheiding, er is ook geen haast, druk of een datum waarop het allemaal moet gebeuren. We leven met de dag.”

‘Weer aan het daten’

Intussen is het alweer enkele weken geleden dat Wesley zich in zijn boek en in interviews uitliet over zijn verlangen naar Yolanthe. De oud-voetballer heeft daarbij ook de daad bij het woord gevoegd. “Wesley en Yolanthe zijn weer voorzichtig aan het daten, dat weet nog bijna niemand”, vertelt een zéér goed ingevoerde bron aan Story. “Ze willen elkaar in alle rust terugvinden. Voor Wesley betekent dit enorm veel. Hij is nog altijd stapelgek op Yolanthe.”

Tweede kans

Volgens de insider wilde Yolanthe niets liever dan een gelukkig gezinsleven. “Maar Wesley maakte dat onmogelijk. De afgelopen weken en maanden heeft Yolanthe gezien dat Wesley enorm zijn best heeft gedaan om te veranderen. Om die reden zou Yolanthe hem een tweede kans willen geven. Dat Yolanthe haar hart opnieuw voor Wesley opent, betekent niet automatisch dat ze weer terug bij elkaar zijn. Wesley zal hard zijn best moeten doen om Yolanthe weer voor zich te winnen, maar de belangrijke eerste stap is gezet.”

Niet bevestigd

Hoewel het entertainmentblad wel heeft gevraagd naar een reactie van beiden, is er geen eenduidig antwoord uitgekomen. Zo laat Yolanthe’s management weten het gerucht “niet te kunnen bevestigen” en wil Wesley er niets over kwijt.

Verknald

Het stel trouwde in 2010 en kreeg samen zoon Xess Xava. Hoewel er bij de bekendmaking van hun breuk – begin 2019 – geen uitspraken werden gedaan over de reden, schreef Sneijder later op sociale media dat hij het verknald had. In zijn biografie Sneijder vertelt hij dat het tijdens feesten uit de hand is gelopen en hij op die momenten verder is gegaan met andere vrouwen dan hij had moeten doen.

Lees ook
Yolanthe openhartig over ‘turbulente’ leven met Wesley: ‘Ik zal altijd van hem houden’

‘Niet genoeg om voor te strijden’

Een paar maanden terug deed Yolanthe voor het eerst een boekje open over de breuk. “Het is bij ons echt niet zo dat er één dingetje is gebeurd en dat we toen meteen de handdoek in de ring hebben gegooid. […] Je wilt het een eerlijke kans geven, en daarna wéér en wéér, en daarnaast ook elkaar beschermen”, zei ze in een interview met Grazia. “Maar op een gegeven moment was er te veel verdriet, viel het vertrouwen weg en toen was er niet meer genoeg over om voor te strijden.” Even later gaf Cabau toe voor altijd van ‘Wes’ te blijven houden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Xessssss Xavaaaa mama houdt zo veel van jou!! ❤️

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag is BLAUW ??

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram