Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een werknemer verklapt wat het personeel écht van Meghan Markle vindt

Een werknemer verklapt wat het personeel écht van Meghan Markle vindt

Celebs
Een werknemer verklapt wat het personeel écht van Meghan Markle vindt

Al vanaf het moment dat Meghan Markle officieel lid is van het Britse koningshuis, draait de geruchtenmolen op volle toeren. De vrouw van prins Harry zou een enorme diva zijn, wat ervoor zou zorgen dat haar personeel massaal de koffers pakt. Nu klapt een nieuwe werknemer uit de school.

Als we het personeelslid in kwestie mogen geloven, is er niets waar van alle roddels over Meghan Markle. Integendeel, de hertogin van Sussex zou juist heel geliefd zijn onder haar werknemers.

Kate en Meghan

En wat waar is wat betreft haar slechte band met schoonzus Kate? Ook helemaal niets, stelt de werknemer. “De verhalen van de hertoginnen over een vete zijn gewoon overdreven”, aldus de bron. “Ze hebben enorm veel respect voor elkaar en zijn beiden toegewijd aan Hare Majesteit in het humanitaire en charitatieve werk dat ze doen.”

‘Divagedrag’

Eerder beweerden boze tongen dat ‘het massale vertrek van het personeel’ ligt aan het ‘divagedrag’ van Meghan. Schoonzus Kate en zij zouden al eens woorden hebben gehad over de manier waarop Meghan met haar hofhouding omgaat. “Meghan kan moeilijk doen. Ze heeft zeer hoge eisen en is het gewend om in een ‘Hollywood omgeving’ te werken.”

Lees ook
10 redenen waarom Meghan Markle wél ontzettend leuk is

Zo zegde Melissa, de persoonlijke assistent van de voormalige Suits-actrice, in november haar baan op terwijl ze die taak pas sinds mei vervulde. Volgens een bron dichtbij Kensington Palace zou dit vrijwillige ontslag als een schok gekomen zijn voor Meghan. Het paleis wilde destijds geen commentaar geven op het vertrek, maar volgens een ingewijde zou Melissa ‘door iedereen worden gemist’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee