Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Affaire-gerucht blijft Wendy en Thijs achtervolgen: ‘Ze hadden seks terwijl Erland boven lag te slapen’

Affaire-gerucht blijft Wendy en Thijs achtervolgen: ‘Ze hadden seks terwijl Erland boven lag te slapen’

Affaire-gerucht blijft Wendy en Thijs achtervolgen: ‘Ze hadden seks terwijl Erland boven lag te slapen’

Het is al even geleden dat de laatste aflevering van ‘Moordvrouw’ op de buis verscheen, en het is óók al een tijd terug dat de wereld in werd geholpen dat Thijs Römer (42) en Wendy van Dijk (50) ten tijde van de opnames een affaire hadden. Hoewel de presentatrice en actrice in alle toonaarden ontkent, komt ze maar niet van de roddel af. Yvonne Coldeweijer (34), die zichzelf ‘Alberta Verlinde’ noemt, rakelt het gerucht weer op.

Affaire Thijs Römer en Wendy van Dijk?

Opiniemaker Jan Roos hielp het gerucht in 2015 de wereld in. Hij beweerde dat Wendy en Thijs het op én buiten de set van Moordvrouw wel heel gezellig hadden met elkaar. Ze zouden een affaire hebben gehad toen Thijs nog met Katja was, en Wendy met haar huidige echtgenoot Erland Galjaard. Volgens Wendy is er helemaal niks van waar. “Dingen die zó ver weg van de waarheid af staan, kan ik gemakkelijk naast me neerleggen. Maar ongelofelijk vind ik het dat zo’n man niet beseft dat er twee gezinnen zijn die door dit soort dingen worden geraakt. Ik vraag me echt af wat zo iemand bezielt”, reageerde ze.

‘Waarheid komt uit’

Jan nam zijn uitspraken niet terug. “Ik moet eerlijk zeggen: ik heb wel vaker dingen naar buiten gebracht dat mensen zeiden ‘hij wil weer aandacht’, bijvoorbeeld dat Gordon van het feestje van Linda de Mol werd gestuurd omdat hij daar met cocaïne liep te strooien. Dat is uiteindelijk gewoon allemaal bevestigd, hoor. En ooit zal ook dit wel uitkomen.”

Lees ook
Battle of the presentatrices: neemt Wendy van Dijk het weer over van Chantal Janzen bij ‘TVOH’?

‘Slaap’kamer voor Thijs

Moordvrouw is in 2018 gestopt en het gerucht raakte even in de vergetelheid, maar Yvonne Coldeweijer haalt de affaire in een YouTube-video weer aan. De roddelkoningin stelt dat Thijs regelmatig bij Wendy en Erland sliep na de opnames van Moordvrouw. “Hij heeft zelfs z’n eigen logeerkamer daar gekregen en dat was dan onder het mom van: ja, de opnames lopen best wel vaak uit, dus dan is het wel handig als ik hier blijf slapen”, zegt Yvonne in de video. “Het gerucht gaat wel extreem, en dat weet echt iedereen in medialand, dat Thijs en Wendy in dat kamertje seks hadden en dat Erland daar gewoon boven sliep in de slaapkamer. Oh my god, juice!” Erland heeft de affaire van zijn vrouw ook altijd stellig ontkend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thijs Römer (@thijsromer)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram