Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wendy van Dijk gaat voor een nieuwe look en zet de schaar in het haar

Wendy van Dijk gaat voor een nieuwe look en zet de schaar in het haar

Wendy van Dijk gaat voor een nieuwe look en zet de schaar in het haar

Sinds de kappers weer open zijn, is er een heuse run ontstaan. Want eindelijk kan die schaar weer in dat haar! Dat moet ook Wendy van Dijk (50) gedacht hebben. De presentatrice heeft een nieuwe coupe en die laat ze trots zien op Instagram.

Wendy van Dijk heeft een nieuwe look

En die coupe is een stuk korter dan we van de presentatrice gewend zijn. Maar wat staat haar goed! De presentatrice moest wel even wat moed verzamelen om voor dit kortere kapsel te durven gaan. “Ik heb het gedurfd! Waaah!”, laat Wendy weten bij het filmpje van haar kortere lokken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Complimenten

Mari van de Ven kreeg de eer om het kapsel van de blondine aan te pakken en met succes! Volgers zijn laaiend enthousiast over deze verandering. “Waanzinnig!! ???”, reageert Manon Meijers. Dotan laat achter: “Prachtvrouw ben je! ♥️” Een andere volger merkt op: “Gedurfd! Mooie coupe, lekker hipper de pip.” Kortom, alleen maar lof voor Wendy.

Lees ook
Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé enorm trots: Sem brengt z’n eerste eigen rapnummer uit

Wie van de Drie

En daarmee zal Van Dijk dus schitteren met haar nieuwe kapsel tijdens het aankomende seizoen van Wie van de Drie. In het programma moeten panelleden Britt Dekker, Martien Meiland, Ryanne van Dorst en Najib Amhali proberen te achterhalen wie van de drie kandidaten bijvoorbeeld de echte Elvis-imitator, uitsmijter of datingcoach is. Ieder panellid krijgt één minuut om de drie kandidaten te onderwerpen aan een spervuur van vragen en instinkers. Het spelprogramma, dat in 1963 voor het eerst op de buis was, keerde vorig najaar terug op de Nederlandse televisie met Wendy van Dijk als presentatrice.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress