Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Betekent dít dat de huwelijksproblemen tussen Wendy en Erland voorbij zijn?

Betekent dít dat de huwelijksproblemen tussen Wendy en Erland voorbij zijn?

Betekent dít dat de huwelijksproblemen tussen Wendy en Erland voorbij zijn?

Wendy van Dijk en Erland Galjaard maakten begin januari bekend dat hun huwelijk in zwaar weer verkeerde. Het koppel bevestigde te vechten voor hun huwelijk, en hoopte dit – vooral voor hun kinderen – in alle rust en privacy te kunnen doen. Toch draaide de geruchtenmolen al gauw op volle toeren: had de presentatrice een affaire met haar personal trainer? Of had haar ex-partner Xander de Buisonjé iets met de problemen te maken?

Toch lijkt het er nu op dat de romantiek terug is tussen de twee. Zo spotte Story-fotograaf Edwin Smulders het beroemde stel hand-in-hand in Amsterdam. Betekent dit dat hun huwelijk gered is of zou het nog steeds een prille poging daartoe zijn? De tijd zal het moeten leren, maar volgens het weekblad is het in elk geval hét bewijs dat Wendy en Erland elkaar nog altijd liefhebben.

Amsterdam en Nigtevecht

Toen Wendy en Erland eerder dit jaar wereldkundig maakten een huwelijkscrisis te hebben, lieten ze weten wél nog samen te wonen. “Hoewel we verder niet op geruchten zullen ingaan, kunnen we wel laten weten dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert omdat hij daar ook werkt”, zo klonk de verklaring. Toch zou later gebleken zijn dat Erland zich teruggetrokken had in zijn appartement aan de rand van het Vondelpark en Wendy met haar zoon Sem en dochter Lizzy achterbleef in hun woning in het landelijk gelegen Nigtevecht.

Lees ook
Wendy van Dijk over huwelijksproblemen: ‘We proberen een oplossing te vinden’

Gezin

Wendy en Erland kregen in 2007 een relatie en trouwden vier jaar geleden op Ibiza. Ze hebben samen dochter Lizzy (8).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Bron: Story.nl | Beeld: ANP