Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit is hoe het liefdesleven van WIDM-kandidaat Welmoed Sijtsma eruitziet

Dit is hoe het liefdesleven van WIDM-kandidaat Welmoed Sijtsma eruitziet

Dit is hoe het liefdesleven van WIDM-kandidaat Welmoed Sijtsma eruitziet

Lange tijd vond Welmoed Sijtsma (31) de liefde bij jeugdliefde Erik Egberts. Het stel is een korte periode uit elkaar geweest, maar kwam daarna toch weer bij elkaar. Er stond zelfs al een bruiloft in de planning, maar vorig jaar hebben de twee laten weten dat Welmoed en Erik toch ieder hun eigen weg zijn gegaan. 

Relatie verbroken

Welmoed Sijtsma was sinds haar zeventiende samen met haar jeugdliefde Erik. Na vijf jaar besloot de presentatrice om in 2014 de relatie te verbreken, er waren namelijk te veel twijfels. Maar Welmoed kreeg toch spijt van haar keuze, waardoor de twee in 2016 weer bij elkaar kwamen. “Ik had het in 2014, na een relatie van vijf jaar, uitgemaakt. In die periode kwam ik erachter dat ik toch het liefst met hem en bij hem wilde zijn. We zagen elkaar inmiddels alweer een poosje en ik wist dat ik heel erg mijn best moest doen om hem terug te winnen, aangezien ik het had uitgemaakt. Hij zei ja”, vertelde de presentatrice destijds in YourDailyLife.

Bruiloft

In 2019 werd de 31-jarige presentatrice op Ibiza ten huwelijk gevraagd door Erik. Maar deze bruiloft heeft uiteindelijk nooit plaatsgevonden. Destijds heeft het management van Welmoed bevestigd dat de twee uit elkaar waren. Maar de reden voor deze breuk is nooit bekend gemaakt.

Lees ook
Publieksfavoriet moet in tweede aflevering van Wie is de Mol al vertrekken en dít is zijn reactie

Hechte band opgebouwd

De presentatrice kon, nadat de verloving met haar jeugdliefde werd verbroken, uithuilen op de schouder van haar Op1-collega Jort Kelder. De twee collega’s zijn sindsdien hechter dan ooit. “Ik kan heel goed met Jort praten. Hij is heel open en eerlijk. En hij heeft zelf ook het nodige meegemaakt op liefdesgebied. Dat we zulke gesprekken voeren, zegt wel iets over onze goede band. Jort is echt een lieve man”, vertelt ze in een interview met Story.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress