Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Weer een Hollywoodstel uit elkaar!

Weer een Hollywoodstel uit elkaar!

Celebs
Weer een Hollywoodstel uit elkaar!

We zijn nog aan het bijkomen van dé scheiding van 2016 en nu is er weer slechts nieuws: Hollywoodstel Naomi Watts en Liev Schreiber kondigden gister aan na een relatie van elf jaar uit elkaar te gaan. Another one bites the dust!

Het stel ontmoette elkaar op het Met Gala in 2005, waar de vlam direct in de pan sloeg. Watts (47) zei daarover in een interview met Marie Claire: “Ik voelde me direct enorm tot hem aangetrokken. Normaal gesproken ben ik meer afwachtend en wil ik dat een man de eerste move maakt, maar toen ik zag dat hij op het punt stond te vertrekken, ben ik op hem afgestapt.” De Britse actrice benadrukt in het zelfde interview hoe vreemd ze deed. “I said, “Don’t you want my digits?” Because I couldn’t possibly say, “Would you like my phone number?”

Congratulations @lievschreiber #proud as punch. 👊 #thebleeder #chuckwepner @venicefilmfestival

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Gelukkig voor Watts werkte de directe aanpak. Schreiber schoot in de lach en stuurde haar direct een smsje of ze iets wilde gaan drinken, waarop Watts antwoordde: “No, I’ll meet you for breakfast tomorrow.” Cheeky!

Nieuwe fase

Het stel, dat nooit trouwde, liet via een officiele persverklaring weten uit elkaar te gaan: “De afgelopen maanden zijn we tot de conclusie gekomen dat het voor onze familie beter is om uit elkaar te gaan als koppel. Met veel liefde, respect en vriendschap in onze harten kijken we ernaar uit om samen onze kinderen op te voeden en deze nieuwe fase in onze relatie te ontdekken.”

Scheiber (48) en Watts hebben twee zoons, Sasha (9) en Sammy (7). Scheiber nam de oudste vorige week nog mee naar de Emmy’s, waar Naomi een liefdevol bericht over plaatste op Instagram.

Dapper duo here… #twinning 🏆🏆#crushingit #goodluck #raydonovan @lievschreiber #proudbeyondwords 🙌

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Lees ook:

 

Bron: Daily Mail, Marie Claire, afbeeldingen via Instagram @NaomiWatts

Shoppen is altijd een goed idee