Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Weddingbells! Kim Kötter en Jaap Reesema gaan trouwen

Weddingbells! Kim Kötter en Jaap Reesema gaan trouwen

Weddingbells! Kim Kötter en Jaap Reesema gaan trouwen

Kim Kötter en Jaap Reesema stappen in het huwelijksbootje. Ben jij ook nú al nieuwsgierig naar de jurk waarin kim voor het altaar zal verschijnen? Dan hebben we leuk nieuws. Via het TLC-programma Say Yes To The Dress gaat het model op zoek naar een bruidsjurk.

Lees ook
Zien: Zoontje Kim Kötter en Jaap Reesema kan staan!

Met Randy op jurkenjacht
Samen met bruidsexpert Randy Fenoli gaat Kim een jurk uitzoeken. “Nog nooit was ik een bruidswinkel voor mezelf binnengestapt, maar wel heb ik voor mijn werk al honderden bruidsjurken gepast. Ik heb zoveel avondjurken en trouwjurken voor shoots aangehad dat ik wel weet wat me niet staat”, zegt ze.

‘Geen Sissy-jurk’
Volgens Kim houdt Jaap niet van te veel opsmuk. “En zeker geen Sissi-jurk. Mijn moeder wil heel graag een sluier bij mij zien, mijn vader vindt wel dat het een beetje sexy moet zijn, mijn zusjes houden van een blote rug en mijn vriendinnen van kant en vintage. Daar moest ik dus allemaal rekening mee houden.”

Met z’n allen voor de buis
Wanneer Kim en Jaap gaan trouwen is niet bekend. Het model hintte al een aantal keer naar een mogelijk huwelijk via Instagram. Zo deelde ze eerder deze maand nog gekscherend haar bruidskapsel. De uitzending met Kim is op 13 juni te zien op TLC.

Beeld: ANP.

Shoppen is altijd een goed idee