Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wedding bells: Pippa Middleton is verloofd!

Wedding bells: Pippa Middleton is verloofd!

Wedding bells: Pippa Middleton is verloofd!

De geruchtenmolen draaide al langere tijd op volle toeren, maar nu is het dan eindelijk officieel naar buiten gebracht: Pippa Middleton heeft ‘ja’ gezegd! Dit hebben haar verloofde James Matthews en een vriend van Pippa bevestigd.

Romantische wandeling
Het zusje van Kate Middleton, de Duchess of Cambridge, is afgelopen weekend ten huwelijk gevraagd. Het aanzoek vond plaats tijdens een romantische stroll in Engelse nationaal park, het Lake District.

Traditioneel ingesteld
Geheel volgens het boekje heeft James om de hand van Pippa gevraagd aan haar vader, Michael Middleton. Pippa’s verloofde zou erg traditioneel zijn ingesteld en het graag op ‘de juiste manier’ willen doen. Dit meldt de Daily Mail.

Love story
Het verloofde stel had in 2012 al een korte relatie, maar die werd al gauw verbroken. Daarna verloor Pippa haar hart aan bankier Nico Jackson, die naar verluid ook op zijn knieën is gegaan. Maar ook die relatie liep op de klippen, en dat was het moment dat het vlammetje tussen Pippa en James weer aanwakkerde. Wanneer de bruiloft zal plaatsvinden, is nog niet bekend.

En dit is de ring!
Screen Shot 2016-07-19 at 3.08.26 PMBron: Linda

Lees ook: