Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Henkie en Wenkie’ voor het eerst níet hot topic: ‘MAFS’-kijkers smullen van familie bruid Kimberly

‘Henkie en Wenkie’ voor het eerst níet hot topic: ‘MAFS’-kijkers smullen van familie bruid Kimberly

‘Henkie en Wenkie’ voor het eerst níet hot topic: ‘MAFS’-kijkers smullen van familie bruid Kimberly

We konden gisteren weer inschakelen op ‘Married At First Sight’ en dat deed Nederland massaal. Het programma met onder anderen ‘Henkie en Wenkie’ trok gisteravond meer dan een miljoen kijkers. We zagen tortelduifjes Sanne en Thierry knetterverliefd worden en de moeder en oma van Kimberly trokken de aandacht.

Ex niet over Robin heen?

De mensen om Robin en Kimberly heen trokken deze aflevering de aandacht. Want de ex van Robin leek zich ineens te beseffen dat haar ex-geliefde (met wie ze meer dan een decennium samen was) verder gaat. Haar boer-met-kiespijn-lach deed Twitter afvragen of ze hem eigenlijk wel losgelaten heeft? De moeder en oma van Kimberly zijn ook niet te missen. Kimberly’s moeder lijkt even te vergeten dat het allemaal níet om haar draait. En de oma van Kimberly, op wie lijkt ze toch…?

Lees ook
Eerste ‘MAFS’-baby geboren: Bram en Patty zijn ouders geworden

Geen neushaar

Sanne en Thierry kunnen hun geluk niet op tijdens hun huwelijksreis in Italië, al kan Sanne de ‘Engels’ sprekende Italiaanse gids totaal niet volgen. En natuurlijk kwamen ‘Henkie en Wenkie’ weer voorbij. Met de zenuwen van drama queen Chantal was het vorige week nog maar de vraag of de twee het tot het altaar zouden schoppen, maar geloof het of niet, ze zijn getrouwd hoor. Chantal en Henk zijn na de ceremonie voor het eerst even alleen. We zien haar dan voor het eerst rustig, maar dat komt misschien vooral doordat ze tevreden is dat de experts haar wensen (op het eerste gezicht) gehonoreerd lijken te hebben. Bij Henk is immers geen neushaar te bespeuren. Halleluja.

 

 

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL.nl | Beeld: still