Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Waylon ontroerd op Instagram door dochter: ‘Ik kan wel janken’

Waylon ontroerd op Instagram door dochter: ‘Ik kan wel janken’

Waylon ontroerd op Instagram door dochter: ‘Ik kan wel janken’

Nu ook zijn optredens zijn gecanceld door het coronavirus, heeft Waylon meer dan ooit tijd voor zijn gezinnetje. En dat lijkt hij stiekem helemaal niet erg te vinden.

Quality time met Bibi en Teddy

Het coronavirus gooit voor veel muzikanten roet in het eten. Zo zijn veel optredens gecanceld of verschoven naar het najaar. Zo geldt ook voor Waylon. Op een optreden in De Wereld Draait Door na zit de zanger deze weken vooral thuis met vriendin Bibi en dochter Teddy. En ondanks de verdrietige reden rondom deze thuisquarantaine, lijkt het drietal het opperbest naar hun zin te hebben.

Realitycheck

Zo heeft Waylon nu alle tijd voor de twee belangrijkste vrouwen in zijn leven, en dat betekent een flinke dosis quality time in huize Bijkerk-Breijman. En nu hij zijn dochtertje de hele dag dicht bij zich heeft, zorgt dat af en toe ook voor een flinke realitycheck. Zo laat hij in een post op Instagram weten. “Kan wel janken… Kind, doe is even rustig met groot worden!”, schrijft-ie bij de foto waarop Bibi en Teddy de hond uitlaten.

Lees ook
Waylon over opvoeding 17-jarige zoon: ‘Ik weet dat ik dat niet goed gedaan heb’

Zoon Dylan

Bibi en Teddy zijn overigens niet het enige geluk in Waylon’s leven. Zo heeft hij sinds een paar jaar weer goed contact met zoon Dylan, die in 2002 ter wereld kwam. Toch was de band met Dylan heel anders dan nu met Teddy, wat destijds alles te maken had met Waylon’s drugsverslaving. “Ik weet zelf dondersgoed dat ik dat niet goed gedaan heb”, zo vertelde hij vorig jaar in Chantals Pyjama Party.

Kleine zusje

“Ik ging helemaal los, als we het hebben over die wilde haren. Aan de drugs, het uitgaansleven… Ik had nog zoveel dromen en wensen in dit leven. Die moest ik gaan opzoeken en waarmaken”, aldus de zanger. Inmiddels is Dylan weer helemaal terug in zijn leven en komt hij regelmatig langs in Hilversum. Vooral om de kleine Teddy te zien. “Hij is er bijna ieder weekend en is knettergek met zijn kleine zusje”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Weekend | Beeld: ANP, Instagram