Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Waylon en Joëlle Witschge weer uit elkaar

Waylon en Joëlle Witschge weer uit elkaar

Waylon en Joëlle Witschge weer uit elkaar

De relatie van Waylon en Joëlle Witschge is voor de tweede keer gestrand. De liefde tussen de zanger en dochter van oud-voetballer Richard Witschge bloeide eerder dit jaar weer op, maar is inmiddels alweer bekoeld. Dat liet Joëlle weten aan RTL Boulevard.

‘Het klopt inderdaad dat Willem en ik al een tijdje uit elkaar zijn”, verklaarde Joëlle over haar relatie met Waylon, die werd geboren als Willem Bijkerk. “Soms wil je graag dat het werkt, maar werkt het toch niet samen. We zijn op een goede manier uit elkaar gegaan en wensen elkaar het allerbeste!’

Joëlle kwam in 2014 plotseling in de schijnwerpers te staan als vriendin van Waylon. In mei 2015 maakten de twee bekend dat hun relatie na ruim een jaar was gestrand, omdat ze ‘andere ideeën over het leven hadden’, zo vertelde Joëlle destijds in Grazia.

In april werden Joëlle en Waylon weer samen gespot. Het model, dat tussen haar relaties met Waylon door samen was met danser Timor Steffens, en de zanger zouden deze zomer een tijdje hebben samengewoond.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: ANP | Beeld:Mischa Schoemaker (ANP)