Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Waylon en Bibi delen smoorverliefde kiekjes: waar hinten de twee op?

Waylon en Bibi delen smoorverliefde kiekjes: waar hinten de twee op?

Celebs
Waylon en Bibi delen smoorverliefde kiekjes: waar hinten de twee op?

Dat Bibi Breijman en Waylon nog altijd dolgelukkig zijn met elkaar, moge duidelijk zijn. De twee hebben allebei een reeks foto’s op Instagram gedeeld waar de liefde vanaf spat. En met de mysterieuze teksten erbij lijkt het erop dat ze iets héél leuks te melden hebben.

Op alle foto’s is te zien hoe het stel elkaar stevig vasthoudt en een tros roze én blauwe ballonnen bij zich hebben. “I don’t wanna love nobody if that somebody’s not you…”, aldus Waylon. Bibi schrijft erbij: “Lang leve ‘t nieuwe leven.”

Baby of huwelijksbootje?

Het nieuwe leven? Roze en blauwe ballonnen? Eén ding is zeker: de posts roepen heel wat vragen op bij de volgers van het koppel. “Zijn jullie verloofd?”, vraagt iemand zich af. Een ander reageert: “Komt er nou nog een kleintje bij of heeft Willem nou een aanzoek gedaan??” Ook wordt er volop gereageerd op het feit hoe gelukkig Waylon en Bibi met elkaar lijken te zijn.

Lees ook
Zien: dochter Waylon en Bibi verovert iédereens hart in snoezig berenpakje

Teddy

De liefde tussen Bibi en Waylon werd eind november 2018 bezegeld met een prachtige dochter, genaamd Teddy. Voor de vlogster is dit haar eerste kindje, de zanger heeft ook een 16-jarige zoon uit een eerdere relatie. En zó ziet hij eruit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee