Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: zó goed zijn de acteurs van ‘The Assassination of Gianni Versace’ gecast

Wauw: zó goed zijn de acteurs van ‘The Assassination of Gianni Versace’ gecast

Wauw: zó goed zijn de acteurs van ‘The Assassination of Gianni Versace’ gecast

Op 17 januari is het na bijna twee jaar wachten éindelijk zover: dan begint het tweede seizoen van American Crime Story. Daarin staat, in navolging van het verhaal rondom de rechtszaak tegen sporter O.J. Simpson, de moord op modeontwerper Gianni Versace in 1997 centraal. Om vast in de stemming te komen, hebben we gekeken hóe goed de acteurs lijken op hun personages.

Lees ook:
Hoera! Er is tóch een nieuw seizoen van ‘Prison Break’ in de maak

Twee druppels water
En de casting directors van The Assassination of Gianni Versace hebben, net als bij The People v. O.J. Simpson, opnieuw behoorlijk goed hun werk gedaan. Stuk voor stuk lijken de acteurs, onder wie Edgar Ramirez als Gianni Versace, Penelope Cruz als zijn zus Donatella en Ricky Martin als Gianni’s geliefde Antonio D’Amico, als twee druppels water op de mensen die ze spelen.

Seriemoordenaar
Gianni Versace werd in 1997 voor de deur van zijn huis in Miami Beach, Florida, doodgeschoten door seriemoordenaar Andrew Cunanan. De dader, die in totaal vijf moorden pleegde in 2,5 maand tijd, pleegde zelfmoord en werd ruim een week later dood gevonden (ondanks een gigantische politie-inzet). Over zijn motief bestaat nog steeds onduidelijkheid.

Overladen met prijzen
Seizoen één van American Crime Story was een gigantisch succes voor televisiezender FX. De serie werd overladen met prijzen en won onder meer twee Golden Globes en negen Emmy’s. Wij hebben dus goede hoop dat ook de nieuwe reeks er één wordt om je vingers bij af te likken.

Wij kijken jou aan, Netflix
The People v. O.J. Simpson is in Nederland te zien op Netflix. Wanneer het verhaal over de moord op Gianni Versace te zien zal zijn, is nog niet bekend. Amerikanen kunnen seizoen 2 vanaf 17 januari volgen op televisie. Bekijk de trailer in de video onderaan dit artikel.

Edgar Ramirez vs. slachtoffer Giovanni ‘Gianni’ Maria Versace:

Penelope Cruz vs. Gianni’s zus en opvolger Donatella Versace:

Ricky Martin vs. Gianni’s geliefde Antonio D’Amico:

Darren Criss vs. Gianni’s moordenaar Andrew Philip Cunanan:

Mike Farrell vs. Lee Miglin, een eerder slachtoffer van Cunanan:

Judith Light vs. Marilyn Miglin, de vrouw van de tevens vermoorde Lee Miglin:

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: ANP, Instagram, Twitter