Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw! Nooit eerder vertoonde beelden van een jonge Beyoncé opgedoken!

Wauw! Nooit eerder vertoonde beelden van een jonge Beyoncé opgedoken!

Wauw! Nooit eerder vertoonde beelden van een jonge Beyoncé opgedoken!

Altijd al benieuwd geweest hoe Beyoncé was als kind? Wij wel! In onlangs opgedoken videobeelden is te zien dat Beyoncé ook als jong meisje al een echte ster was! De opnames bevatten beelden van een 10-jarige Beyoncé die bezig is met de het filmen van haar allereerste videoclip ever met de band Girls Thyme, de groep die later Destiny’s Child werd. 

via GIPHY

Girls Thyme

Het gaat om 12 originele, professioneel geproduceerde Betacam banden uit 1992 met daarop beeld van een 10-jarige Beyoncé Knowles. Op de beelden is onder andere te zien hoe ze zich voorbereidt op een live optreden en hoe ze optreedt op een showcase in San Francisco. Ook zijn er beelden bij die bedoeld waren voor de eerste professioneel geproduceerde videoclip van de jonge ster.

beyonce-banden

Copyright: Ted Owen & Co.

Beyoncé’s weg naar superstardom

De beelden geven een uniek beeld van hoe de jonge Beyoncé zich ontwikkeld heeft tot de wereldster die ze nu is en zijn daarom erg gewild. De bijzondere collectie van banden zal binnenkort geveild worden bij het Londense veilinghuis Ted Owen & Co. Tot 10 januari 2017 kan er in een gesloten veiling op de banden geboden worden daarna zullen ze aan de hoogste bieder verkocht worden. De banden worden geschat op een bedrag van £1.500.000-3.000.000!

Hieronder alvast een voorproefje van de beelden:

Lees ook:

Oeps: Amy Schumer krijgt kritiek op Beyoncé-parodie!

Zo krijg jij de wimpers van Beyoncé

Waarom iedereen een beetje moet lachen om de vakantiefoto van Beyoncé en Jay-Z

Bron: grazia.nl / tedowenandco.com