Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: Maxime Meiland showt platinablond kapsel op Instagram

Wauw: Maxime Meiland showt platinablond kapsel op Instagram

Wauw: Maxime Meiland showt platinablond kapsel op Instagram

Maxime Meiland is net terug van een vakantie in het zonnige Spanje, waar ze samen met de hele familie genoot van het lekkere weer. Vorige week mocht de realityster ook 26 kaarsjes uitblazen. Deze week verrast Maxime Meiland haar volgers op Instagram met een mooi kiekje van haar nieuwe kapsel.

Nieuw kapsel Maxime Meiland

Na een lekker weekje weg in het zonnige Spanje met de hele familie Meiland, besluit Maxime (26) de schaar in haar blonde lokken te zetten. De realityster bracht een bezoekje aan de kapper en deelt een foto van haar nieuwe platinablonde kapsel op Instagram. De Meiland-telg koos voor een bob en verfde haar haren in een iets lichtere kleur blond. Op de foto zit haar haar perfect geföhnd en kijkt Maxime zwoel in de camera.

De volgers van Maxime Meiland vinden het kapsel helemaal het einde. ‘Waanzinnige foto!😍’, ‘knap! 🔥❤️🙌’ en ‘Knappie 😍😍’ zijn een aantal van de reacties.

Tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees ook
Erica Meiland zou ‘haat zaaien’: ‘Gevaarlijker dan Thierry Baudet’

Ophef rondom de Meilandjes

De Meilandjes zijn de afgelopen weken veel in opspraak geweest. De controversiële uitspraken van moeder Erica Meiland over moslims en de islam deden behoorlijk wat stof opwaaien. Maxime Meiland en Martien staan desondanks volledig achter Erica. De uitspraken van Erica zijn echter niet zonder gevolgen. Hallmark heeft besloten de samenwerking met de Meilandjes te beëindigen en verkoopt geen wenskaarten meer met uitspraken van de familie Meiland. Maxime liet in een reactie weten dat ze het jammer vond dat de samenwerking is beeïndigd. Maxime ondervond zelf ook hinder van haar moeders uitspraken, ze ontving zelfs doodsbedreigingen op sociale media nadat ze had gezegd haar moeder te steunen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress