Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: Máxima gooit hoge ogen met prachtige jurk op Prinsjesdag

Wauw: Máxima gooit hoge ogen met prachtige jurk op Prinsjesdag

Celebs
Wauw: Máxima gooit hoge ogen met prachtige jurk op Prinsjesdag

Ondanks dat Prinsjesdag er dit jaar anders uitzag dan normaal, maakte Máxima wel degelijk van de gelegenheid gebruik om alles uit de kast te trekken. Letterlijk. De koningin hoefde namelijk niet opnieuw voor een jurk te shoppen, ze trok gewoon een jurk aan die al in haar garderobe hing.

Claes Iversen

In ons koningshuis wordt kleding na één keer dragen allesbehalve bij het grof vuil gezet. Niet alleen wordt de kleding onderling doorgegeven, ook worden bijzondere stukken meerdere keren gedragen. Zo ook gisteren. Máxima trok namelijk een jurk van Claes Iversen uit de kast die ze eerder al tijdens een officieel bezoek aan Jordanië droeg.

Vintage look

De jurk werd wel even in een ‘nieuw’ jasje gestoken om ‘m meer een vintage look te geven. Zo werd de jurk van felgeel naar mosterdgeel geverfd, waardoor-ie er net weer even wat chiquer uitziet. “Het mooie is dat Máxima hiermee laat zien dat ze haar jurk nieuw leven inblaast”, vertelde mode-expert Nikkie Plessen gisteravond in RTL Boulevard.

Lees ook
Zien! Krijg een kijkje in het leven van koningin Máxima in deze nieuwe documentaire

Zomerse jurk in Griekenland

Vorige maand was Máxima’s outfit overigens ook al onderwerp van gesprek. Op de inmiddels welbekende 1,5 meter-foto (of beter gezegd: het ontbreken daarvan) hadden mensen het snel al niet meer over de ophef die daarna ontstond, maar over de zomerse knaljurk van de koningin.

Pittig prijskaartje

Het bleek te gaan om een ontwerp van Ulla Johnson, die doorgaans met een prijskaartje van zo’n € 800 over de toonbank gaan. Echter verscheen de jurk van Máxima bij FarFetch in de sale (toeval of niet) en kost die momenteel ‘slechts’ €488. Tsja, je moet er wat voor over hebben…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee