Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw! Heeft Justin Bieber het duurste appartement van Nederland gekocht?!

Wauw! Heeft Justin Bieber het duurste appartement van Nederland gekocht?!

Wauw! Heeft Justin Bieber het duurste appartement van Nederland gekocht?!

Say what? Komt the Biebs naar Nederland? Als we Shownieuws mogen geloven wel! Zij onthulden dat de zanger drie etages van een gebouw in Amsterdam gekocht! Wauw!

Justin Bieber zou de zevende, achtste en negende etage van een gebouw op de Dam gekocht hebben, hij zal dus zeker geen ruimtegebrek hebben! Gelukkig heeft de woning een lift om hem van de ene verdieping naar te brengen. Makelaar Leslie de Ruiter vertelde aan Shownieuws over het optrekje van de zanger: ‘Meer downtown dan dat ga je het niet krijgen. Als overbuurman de koning en de koningin, je kan slechtere buren hebben.’ Het appartement maakt deel uit van project Dam3 en zou zo’n 1230 vierkante meter groot zijn en kost ongeveer €24,5 miljoen!

De makelaar die het appartement verkoopt mag niet bevestigen of the Biebs het appartement inderdaad gekocht heeft, maar de geruchten zijn in elk geval hardnekkig. Hieronder kun je alvast even binnen kijken. Mocht Bieber het inderdaad gekocht hebben dan duurt het nog wel even voordat hij het daadwerkelijk kan betrekken, want nu wordt er nog hard aan het gebouw gewerkt.

Bieber in Amsterdam

Justin Bieber was begin oktober al een paar dagen in Amsterdam, waar hij onder andere een bezoekje bracht aan de Albert Heijn samen met zijn goede vriend, de DJ Martin Garrix. Garrix heeft ook net een luxe penthouse gekocht in Amsterdam, de twee komen dus gezellig bij elkaar in de buurt te wonen.

Lees ook:

Hilarisch! Gigi Hadid zingt Baby’ van Justin Bieber

Zien: Justin Bieber trok gisteren vermomd door Amsterdam

WOW: Zo ziet het nieuwe luxe penthouse van Martin Garrix eruit!

Bron: grazia.nl