Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: Carolien Karthaus-Spoor deelt bijzondere foto van bevalling

Wauw: Carolien Karthaus-Spoor deelt bijzondere foto van bevalling

Wauw: Carolien Karthaus-Spoor deelt bijzondere foto van bevalling

Een bevalling is iets intiems en een van de meest bijzondere momenten die je in een leven meemaakt. Carolien Karthaus-Spoor deelt op Instagram een wel heel mooie foto van het moment net na de bevalling.

Op Instagram plaatst ze de foto waarop ze samen met haar man Jon en hun pasgeboren zoontje Elias te zien is.

Magische dag

Bij de foto schrijft ze: ‘Het hoogtepunt van een hele magische dag… Met zonsopgang reden we in alle rust naar het ziekenhuis en einde middag mochten we Elias verwelkomen op deze wereld.’ Elias is het tweede kindje van Carolien en Jon. 

 

Lees ook: Carolien Spoor bevallen van een zoontje

 

Samen sterk

De geboorte van Otis in 2017, die van Carolien en Jon voor de eerste keer ouders maakte, ging heel anders. De kleine man werd met een spoedkeizersnede ter wereld gebracht. Van Elias kon Carolien op de natuurlijke manier bevallen waar ze erg blij mee is: ‘Ik ben zo dankbaar dat ik deze keer een natuurlijke bevalling heb mogen ervaren! Dankzij de liefde van mijn leven @jonkarthaus die me zo ongelofelijk goed door de bevalling heeft geholpen. Samen kunnen we de wereld aan, nu met twee mannetjes sterk om voor te zorgen & ze al het moois te laten zien wat het leven te bieden heeft’.


Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Foto: ANP