Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wát lief: Jennifer Hoffman deelt zoete gezinsfoto op Instagram

Wát lief: Jennifer Hoffman deelt zoete gezinsfoto op Instagram

Wát lief: Jennifer Hoffman deelt zoete gezinsfoto op Instagram

Een maand geleden verwelkomden, Jennifer Hoffman en haar partner in crime Dorian, hun mooie én eerste zoon Cooper. De actrice deelde eerder deze maand al een prachtige foto van haar, als kersverse moeder, en haar baby. Nu publiceert Hoffman een romantische zwart-wit foto van het gezin.

Gezinsfoto Jennifer Hoffman

Het gezin poseert lachend van geluk met hun eerste kindje. Ook de reacties zijn hartverwarmend. Zo reageert een volger: ‘Dit is dus de definitie van rijkdom’.

De tekst gaat verder onder de foto.

Geboorte Cooper

Op vrijdag 5 februari – om 00:22 uur – werd zoon Cooper geboren. Jennifer maakte het heuglijke nieuws bekend met een foto op Instagram. ‘We zijn zo vreselijk verliefd. Hij is de knapste baby die ik ooit heb gezien en hij ruikt het allerlekkerste van de hele wereld. Voor altijd’, schrijft ze bij de post.

De luizenmoeder-actrice vertelt ook blij te zijn met de thuisbevalling en het geweldige team dat voor haar klaarstond. ‘Ze hebben mij gezien en naar onze zoon geluisterd. Meer had ik niet kunnen wensen.’

Lees ook:
Nóg meer babygeluk: ook Jennifer Hoffman bevallen van eerste kindje en onthult prachtige naam

Ontmoeting grote liefde Dorian

Jennifer ontmoette de vader van haar zoon, net op het moment dat ze zich naar eigen zeggen ‘psychisch aan het voorbereiden was op datingapps’. De liefde tussen de twee sloeg over op een klein festival in Amsterdam-Noord. ‘Ik had een tijdje daarvoor naar het universum geschreeuwd dat ik graag een Viking wilde, liefst een buitenlander.’ Dat laatste is dus gelukt.

De actrice was na haar vorige relatie namelijk wel even klaar met Nederlanders. ‘Ik heb even gedatet met iemand die het heel gaaf vond om te zeggen dat hij het deed met Jennifer Hoffman. Dan voel je je eenzaam, hoor’, aldus Hoffman. ‘Maar goed, toen stond daar ineens die blonde Amerikaanse reus voor mijn neus.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress